Izvor: eKapija | Četvrtak, 04.01.2018.| 12:12
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Dječija robna kuća Aksa darivala prvorođene bebe u 2018.

Dječija robna kuća Aksa, u ponedjeljak 1. januara 2018. godine, darivala je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje maloprodajne objekte.

Predstavnici Akse posjetili su porodilišta Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC RS u Banjaluci, Opće bolnice Abdulah Nakaš u Sarajevu i Bolnice u Istočnom Sarajevu i tom prilikom mamama prvorođenih beba uručili vrijedne poklone, vaučer u vrijednosti od 80 KM za kupovinu u Aksi i robni dio poklona koji je sadržao proizvode za bebe.

- Darivanje prvorođenih beba u godini samo je još jedan gest u nizu kojim je Aksa pokazala da kao društveno odgovorna kompanija brine o najmlađima i njihovim porodicama. Sa ponosom mogu da najavim da će sličnih akcija biti i u 2018. godini - rekao je Ernes Kurtagić direktor kompanije Keprom u čijem sastavu posluju dječije robne kuće Aksa.

Aksa Kids Mega Store je jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i djecu u regionu i u svom asortimanu ima sve za mališane od rođenja do 12 godina. U Bosni i Hercegovini ima dvije robne kuće u Banjaluci i Sarajevu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.