NavMenu

M:tel za deceniju poslovanja uplatio skoro milijardu maraka poreza

Izvor: eKapija Četvrtak, 28.12.2017. 14:46
Komentari
Podeli
Marko LopičićMarko Lopičić
U godini na izmaku u kojoj je obilježeno 20 godina poslovanja i 10 godina poslovanja pod m:tel brendom, kompanija m:tel Banjaluka dobila je još jedno priznanje – Plaketu za odgovornog poreskog obveznika u sektoru telekomunikacija i IT-a.

Plaketu je generalnom direktoru kompanije Marku Lopičiću uručila Željka Cvijanović, predsjednica Vlade Republike Srpske, na događaju upriličenom u organizaciji Vlade RS i Unije udruženja poslodavaca RS, saopšteno je iz kompanije m:tel.

Govoreći o nužnosti razvoja privrede koja je preduslov punjenja budžeta, Lopičić je izjavio da u proteklih deset godina, od privatizacije Telekoma Srpske do danas, m:tel platio ukupno 948 mil KM poreza.

- Od toga 508 mil KM indirektnih, a 440 mil KM direktnih poreza. Time svakako utičemo na makroekonomske tokove, razvoj tržišta i razvoj društva uopšte - rekao je Lopičić.


U kompaniji m:tel ističu da korisnike u 2018. godini očekuju sigurnost, kvalitet, optimalne cijene, optička mreža i unapređena ponuda sa pojednostavljenom strukturom usluga.

- Nadam se da ćemo u godinama koje dolaze još više puniti budžetske kase, jer će to značiti da uspešno poslujemo i doprinosimo kvalitetu života građana - istakao je Lopičić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.