NavMenu

Izložba "Mali format" 26. decembra u galeriji Roman Petrović u Sarajevu

Izvor: Klix Nedjelja, 24.12.2017. 19:12
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: DenisFilm/shutterstock.com)Ilustracija
Udruženje likovnih umjetnika Bosne i Hercegovine 26. decembra u prostoru galerije Roman Petrović u Sarajevu organizuje tradicionalnu izložbu "Mali format". Izložba će biti otvorena u 19 sati.

Publici će biti prezentirati recentni radovi istaknutih umjetnika, članova Udruženja, uz prigodan koktel i druženje sa umjetnicima.

Istog dana od 17 sati biće upriličen doček za predstavnike medija s ciljem adekvatnijeg i kvalitetnijeg upoznavanja sa radovima i autorima.

Kao i svake godine, na otvorenju izložbe "Mali format" bit će proglašen i pobjednik ove prestižne i tradicionalne likovne smotre.

Predstavnici medija će ovom prilikom biti upoznati i sa okvirnim planovima ULU BIH koji bi trebali rezultirati afirmativnom i vjerodostojnom predstavom o suštini djelovanja i postojanja ove krovne institucije bosanskohercegovačkih likovnih stvaralaca.


Firme:
ULUBiH ULUBiH
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.