Izvor: Indikator | Ponedjeljak, 18.12.2017.| 08:23
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Tatjana Skoko nova direktorica Microsofta za Hrvatsku

Tatjana Skoko
Tatjana Skoko, v.d. direktorice Microsofta Hrvatska, imenovana je za direktoricu Microsofta za tu zemlju.

Tatjana Skoko imenovana je u septembru 2017. za v.d. direktorice Microsofta u Hrvatskoj, a dužnost je preuzela od Lejle Zukić Krivdić koja je sada na poziciji Channel Development Managera u Microsoft-ovoj regiji centralne i istočne Evrope, gdje je zadužena za 33 zemlje.

Tatjana Skoko je do sada u Microsoftu bila na poziciji Enterprise and Partners Group Lead za Hrvatsku i BiH. Nakon toga je bila poziciji Account Executive i bila je zadužena za Adriatic regiju koja uključuje Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Albaniju.

U Microsoft je došla s pozicije direktorice Odjela za korporativne korisnike u Hrvatskom Telekom-u.

- Pozicija direktorice Microsofta velika je odgovornost i zato se ujedno i radujem nastavku suradnje s kolegama, klijentima i partnerima tvrtke Microsoft. Zajedničkim radom možemo ostvariti još veći uspjeh i rast - izjavila je Tatjana Skoko.

Iz Microsofta ističu kako će Tatjana Skoko nastaviti dosadašnju strategiju Microsofta s fokusom na ubrzanje digitalne transformacije ekonomije, javnog sektora te društva u cjelini, a poseban naglasak u radu biće daljna podrška hrvatskim IT tvrtkama s ciljem promocije i implementacije najmodernijih partnerskih poslovnih rješenja temeljenih na vrhunskoj platformi i uslugama tvrtke Microsoft.

Microsoft je također imenovao Hristu Manova na poziciju direktora regije Adriatic, a koji će istovremeno zadržati poziciju regionalnog direktora regije Baltic (Estonija, Litva i Letonija).

- Regija Adriatic je za nas vrlo važno tržište na kojem radi vrhunski tim i koje pruža izvrsne poslovne prilike. Radujem se saradnji s timovima iz Slovenije, Hrvatske, Albanije te Bosne i Hercegovine na važnim projektima koje će donijeti pozitivne promjene u poslovanju naših partnera i klijenata - izjavio je Manov, novi direktor regije Adriatic, u okviru koje posluju i Microsoft u Hrvatskoj i BiH.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.