Izvor: eKapija | Petak, 15.12.2017.| 14:28
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Više od 200 stručnjaka na PRO.PR konferenciji od 11. do 14. aprila 2018. na Zlatiboru

Ilustracija (Foto: Picsfive/shutterstock.com)
Šesnaesta međunarodna PRO.PR konferencija u organizaciji agencije Apriori World iz Zagreba, održaće se od 11. do 14. aprila 2018. u hotelu Mona na Zlatiboru.

Riječ je o događaju koji je pokrenut sa idejom da okupi eminentne stručnjake iz područja odnosa s javnošću kako bi se upoznali s trendovima, specifičnostima i različitostima tržišta komunikacija, nivoima inovativnosti i profesionalnosti struke, te međusobno razmijenili ideje i iskustva.

Tokom trodnevnog edukacijskog programa, učesnici će imati priliku da učestvuju na 16 predavanja i dvije panel diskusije na kojima će svoja iskustva i znanja predstaviti ugledni regionalni i svjetski komunikacijski stručnjaci.

Organizatori očekuju da će 16. PRO.PR konferencija okupiti više od 200 komunikacijskih stručnjaka iz cijelog regiona.

Na konferenciji će učestvovati Maja Jovanović, voditelj projekata u Fondaciji Novak Đoković, Toni Tomašek iz slovenačke podružnice agencije Publicis One, generalni direktor PRCA-e i izvršni direktor ICCo-a Francis Ingham, članica Uprave VTB grupe iz Rusije Olga Podoinitsyna.

PRO.PR konferencija će ugostiti i Robyn De Villiers, predsjednicu Uprave Burson-Marsteillera iz Južnoafričke Republike, Carlosa Diaza, direktora jedne od najvećih južnoameričkih agencija za analizu i praćenje medije, kao i Sean Gardnera.

Predavanja će održati Igor Ćutuk, rukovodilac sektora komunikacija i portparol Hrvatske radiotelevizije, zamjenica rukovodica sektora komunikacija Radio televizije Slovenije Sabrina Povšič Štimec, Joseph Hoban, direktor komunikacija na Radio-televiziji Irske.

Govoriće i Nina Redžepagić, direktorka crnogorske agencije za odnose s javnošću OR, Marija Beslać, menadžerka komunikacija u Nordeusu, Nataša Jovanović iz UniCredit bank Srbija, Biagio Carrano, ugledni italijanski komunikacijski stručnjak, direktorka komunikacija i marketinga u londonskom Victoria and Albert Museumu Sophie Brendal, Fiona Czerniawaska, direktorka u Source Global Researchu, kao i vlasnik agencije Represent Communications, Borislav Miljanović.

Ovo je treći put da je domaćin PRO.PR konferencije Srbija. Naime, nakon Beograda i Subotice, konferencija će se po prvi put održati na Zlatiboru.

U okviru konferencije, biće održana i svečana dodjela priznanja PRO.PR Awards.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.