NavMenu

Vlada KS uplaćuje 940.000 KM za rješavanje stambenog pitanja mladih

Izvor: eKapija Petak, 15.12.2017. 09:19
Komentari
Podeli
(Foto: STUDIO GRAND OUEST/shutterstock.com)
Vlada Kantona Sarajevo je na današnjoj sjednici, na prijedlog Ministarstva prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša KS, donijela Odluku o dodjeli 940.000 KM za subvencioniranje rješavanja stambenog pitanja mladih, saopšteno je na sajtu kanotnalnog ministarstva.

Realizacijom ove odluke za 94 mlada stanovnika će se doznačiti po 10.000 KM i time participirati u iznosima kojima su kupili stan, kuću ili dio kuće.

Resorno ministarstvo je na, osnovu ranije donesene Odluke o subvencioniranju rješavanja stambenog pitanja mladih, objavilo Javni poziv za subvencioniranje rješavanja stambenog pitanja ove populacije našeg stanovništva koji je bio otvoren 60 dana.


Na ovaj poziv javilo se ukupno 112 kandidata od kojih su 94 ispunjavala tražene uslove, dok su prijave 18 kandidata odbačene, jer nisu ispunjavali uslove propisane Javnim pozivom.

Posebna Komisija zadužena za provođenje ovog javnog poziva, nakon provedene procedure, utvrdila je prijedlog rang liste prijavljenih kandidata na osnovu kojeg je utvrđena konačna rang lista.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Kamakura - skriveni dragulj Japana

Kamakura je grad koji se nalazi na ostrvu Hošu. Kamakura je poznata po izolovanosti koju stvara njeno prirodno okruženje i po njenoj istoriji… Kamakura se prostire na površini od 39, 60 kvadratnih kilometara, a u njoj živi oko 174.000 stanovnika. Grad je na istoku, sјeveru i zapadu okružen brdima, a na jugu je otvoren prema Sagami zalivu. Do izgradnje modernih saobraćajnica, do Kamakure se moglo doći samo preko uskih prevoja, od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.