NavMenu

Nova verzija modela iPhone SE stiže u prvom kvartalu 2018?

Izvor: B92 Nedjelja, 03.12.2017. 18:45
Komentari
Podeli

(Foto: Pres Panayotov/shutterstock)
Odlična vijest stiže za iPhone korisnike koji se i dalje vode idejom kompanije Apple da je ekran dijagonale 4 inča najpraktičniji za korišćenje. Većina tih korisnika i dalje koristi iPhone SE, ali model uskoro puni dvije godine pa je pitanje da li je vrijeme za nadogradnju. Neki izvori tvrde da se upravo to sprema.

Posljednje informacije koje su se pojavile navode da će se novi model iPhone SE 2 pojaviti u prvom kvartalu 2018. godine. Novi uređaj će navodno zadržati ekran dijagonale 4 inča u kombinacji sa čipsetom A10, koji se inače nalazi u modelu iPhone 7.

Ono što još uvijek nije poznato je cijena uređaja, ali je sigurno da će iPhone SE 2 imati najnižu cijenu od svih iPhone uređaja koji će se pojaviti naredne godine.

iPhone SE 2 nažalost neće imati ekran bez ivica, a proizvodiće se u Indiji, jer je upravo Indija jedno od ciljanih tržišta, ali će se prodavati u cijelom svijetu.

Ukoliko se informacija ispostavi kao tačna, sljedeće godine bismo mogli da vidimo četiri Apple uređaja - tri će imati dizajn koji ima iPhone X, dok bi četvrti mogao da bude iPhone SE 2, piše Mobilni svijet.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Kamakura - skriveni dragulj Japana

Kamakura je grad koji se nalazi na ostrvu Hošu. Kamakura je poznata po izolovanosti koju stvara njeno prirodno okruženje i po njenoj istoriji… Kamakura se prostire na površini od 39, 60 kvadratnih kilometara, a u njoj živi oko 174.000 stanovnika. Grad je na istoku, sјeveru i zapadu okružen brdima, a na jugu je otvoren prema Sagami zalivu. Do izgradnje modernih saobraćajnica, do Kamakure se moglo doći samo preko uskih prevoja, od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.