Izvor: B92 | Nedjelja, 03.12.2017.| 18:45
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Nova verzija modela iPhone SE stiže u prvom kvartalu 2018?

(Foto: Pres Panayotov/shutterstock)
Odlična vijest stiže za iPhone korisnike koji se i dalje vode idejom kompanije Apple da je ekran dijagonale 4 inča najpraktičniji za korišćenje. Većina tih korisnika i dalje koristi iPhone SE, ali model uskoro puni dvije godine pa je pitanje da li je vrijeme za nadogradnju. Neki izvori tvrde da se upravo to sprema.

Posljednje informacije koje su se pojavile navode da će se novi model iPhone SE 2 pojaviti u prvom kvartalu 2018. godine. Novi uređaj će navodno zadržati ekran dijagonale 4 inča u kombinacji sa čipsetom A10, koji se inače nalazi u modelu iPhone 7.

Ono što još uvijek nije poznato je cijena uređaja, ali je sigurno da će iPhone SE 2 imati najnižu cijenu od svih iPhone uređaja koji će se pojaviti naredne godine.

iPhone SE 2 nažalost neće imati ekran bez ivica, a proizvodiće se u Indiji, jer je upravo Indija jedno od ciljanih tržišta, ali će se prodavati u cijelom svijetu.

Ukoliko se informacija ispostavi kao tačna, sljedeće godine bismo mogli da vidimo četiri Apple uređaja - tri će imati dizajn koji ima iPhone X, dok bi četvrti mogao da bude iPhone SE 2, piše Mobilni svijet.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.