NavMenu

Beogradski Atom partner ojačao prisustvo u BiH i Makedoniji - Distributer IT opreme planira dalje širenje u regionu

Izvor: eKapija Petak, 17.11.2017. 15:58
Komentari
Podeli
IlustracijaIlustracija
Beogradska kompanija Atom partner u 2018. godini planira da nastavi širenje u regiji, nakon što je prije više od godinu dana zakoračila na tržište Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Fokus ove kompanije je na veleprodaji štampača i potrošnog materijala. Atom partner je distributer svjetski poznatih proizvođača IT opreme Epsona, Lexmarka i Xeroxa, a u prilici su da svojim kupcima ponude i paletu proizvoda brendova Canon, HP, Huawei, Defender, MyKronz, Kyocera… Osluškujući i prateći tržišne trendove u svoju ponudu Atom partner je uvrstio mobilne telefone Cat i Coolpad.

Kako bi lakše plasirao IT opremu regionu, Atom partner je nedavno otvorio dva distributivna centra, u Laktašima i Skoplju.

- Naš distributivni centar nije standardno predstavništvo, već ispostava koja podrazumijeva autsorsovane službe. Prodaja, marketing i logistika centralizovano posluju iz Beograda. Centri su otvoreni sa namjerom da pojednostavimo logističke procedure, da smanjimo troškove kako nama tako i kupcima, da obezbijedimo servisne usluge na lokalnom nivou - objašnjava direktorka Atom partnera Aleksandra Vuksanović Kurtović.

Prvo predstavništvo kompanija je otvorila krajem 2016. godine u Laktašima, a zatim je maja ove godine to učinila i u Skoplju.

- Na makedonsko tržište smo ušli kao ovlašćeni Xerox distributer, a zatim smo partnersku mrežu prilično raširili i riješili da svojim partnerima ponudimo značajno veći portfolio. Otvaranjem centra sa sjedištem u Skoplju, dobili smo nove mogućnosti - dodaju iz kompanije Atom partner.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.