NavMenu

MS&Wood dobitnik dvije nagrade German Design Award za 2018.

Izvor: eKapija Četvrtak, 16.11.2017. 09:45
Komentari
Podeli
Kompanija MS&Wood iz Fojnice dobitnik je dvije nagrade German Design Award za 2018. godinu. Nagrada Winner u kategoriji Excellent Product Design Furniture dodijeljena je za komodu iz kolekcije Primum dizajnera Ade Avdagića, dok je nagrada Honorable Mention u istoj kategoriji pripala stolici iz kolekcije Elle dizajnerice Nataše Perković, saopšteno je iz te fojničke kompanije.

- Zahvalan sam našim timovima koji su vrijedno radili na realizaciji ovog složenog projekta. Ovo je do sada najznačajnija međunarodna potvrda našeg uspjeha. Obje kolekcije su idealan spoj umijeća vrhunskih majstora i sjajnih bosanskih dizajnera, i drago nam je da to prepoznaju žiriji natjecanja u oblasti produckt designa čiji kriteriji su među najvišim u Evropi i svijetu - izjavio je Muhamed Pilav, vlasnik i direktor komapnije MS&Wood.


German Design Award je najznačajnije takmičenje Njemačkog vijeća za dizajn koje predstavlja "pionirske kontribucije njemačkoj i međunarodnoj dizajn sceni". Osnivanje Njemačkog vijeća za dizajn, organizatora takmičenja German Design Award, inicirao je njemački Bundestag 1953. godine s ciljem pružanja podrške i promocije njemačkom dizajnu.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.