NavMenu

Zdravko Čolić za doček Nove 2018. godine u Sarajevu

Izvor: eKapija Petak, 10.11.2017. 12:14
Komentari
Podeli
(Foto: melis/shutterstock.com)
Građani i gosti Sarajeva će Novu 2018. godinu dočekati sa regionalnom muzičkom zvijezdom Zdravkom Čolićem, dok će druge novogodišnje noći nastupiti Crvena jabuka. Glavna pozornica ove godine predviđena je ispred Vječne vatre, rečeno je na jučerašnjoj pres konferenciji u sarajevskoj Vijećnici.

Predstavljanju programa u Vijećnici prisustvovao je i Zdravko Čolić.

- Ja pripadam ovom gradu, poštujem ga i prihvatam da budem tu bez obzira na druge ponude - rekao je Čolić.

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka zahvalio se Vladi KS na čelu sa premijerom Elmedinom Konakovićem, predsjedniku Turističke zajednice KS Nerminu Muzuru, te načelnicima gradskih općina koje su podržale javni doček.


- Prošle godine imali smo najbolje organizovan doček na otvorenom, a ove godine smo proširili događaj na tri dana i mislim da će to biti najbolje organizovana proslava Nove godine - istakao je Skaka.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.