NavMenu

Udruženje konsultanata u BiH najavljuje podršku investitorima u BiH

Izvor: eKapija Petak, 03.11.2017. 13:37
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Vanjskotrgovinska komora BiH u saradnji sa vodećim konsultantima u BiH okuplja na jednom mjestu konsultante koji pružaju podršku kompanijama koje žele investirati u BiH, kao i domaćim firmama.

Konsultanti na ovaj način želi biti dostupni svim investitorima, malim i srednjim preduzećima i preko udruženja biti što veća podrška poduzetnicima.

- Konsultantske kuće preko udruženja žele na transparentan i jednostavan pružiti informacije o raspoloživim uslugama koje se nude svojim klijentima, samim tim će se filtrirati pojedinci koji nisu kvalifikovani za pružanje konsultantskih usluga - rekao je Mehmed Polimac, generalni direktor konsultantske kuće Polimac Company iz Sarajeva.

Polimac dodaje kako stvaranjem ove baze podataka žele omogućiti poduzetnicima na jednostavan način pretraživanje o raspoloživim konsultantima za konkretnu djelatnost ili područje djelatnosti za koje poduzetnici imaju potrebu za konsultantskim uslugama.


Udruženje konsultanata u svojoj slijedećoj fazi namjerava razraditi i uvesti sistem kvaliteta u pružanju konsultantskih usluga malim i srednjim poduzetnicima čime se želi osigurati da usluge koje se nude zaista odgovoraju potrebama poduzetnika te da zadovoljavaju određeni nivo kvaliteta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.