NavMenu

Međunarodni sajam nameštaja od 7. do 12. novembra u Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 03.11.2017. 11:38
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Vadym Andrushchenko/shutterstock.com)Ilustracija
Međunarodni sajam namještaja, opreme i unutrašnje dekoracije, 55. po redu, održaće se od 7. do 12. novembra na Beogradskom sajmu, najavili su organizatori.

Kako je navedeno u saopštenju, na predstojećem sajmu učestvovaće više od 520 izlagača iz 45 zemalja.

Ističe se da će u fokusu sajma biti kompanije posvećene dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti namještaja, a očekuje se da će sajam namještaja posjeti oko 90.000 ljudi.

Zbog povećanog interesovanja izlagača i učesnika, ove godine izlagački prostor je proširen na još tri hale - 7, 8 i 9.

Na sajmu će biti promovisana i domaća drvna i industrija namještaja, jer kako je istaknuto, ima kvalitetnu sirovinsku bazu, očuvane prirodne resurse i dobar kvalitet izrade.

Istovremeno, u halama 5 i 9, od 7. do 11. novembra održaće se i 55. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije, pa organizatori očekuju da se na sajmu okupi više od 13.000 profesionalaca iz drvne industrije i proizvodnje namještaja, kao i dizajnera koji će moći da predstave svoje proizvode na više od 60.000 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Kako je navedeno u saopštenju, osim domaćih predstavnika i brendova, zapažen broj izlagača dolazi iz Njemačke, Italije, Turske, Slovenije, Rumunije…

Više detalja o sajmu namještaja pogledajte na sajtu ove manifestacije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.