NavMenu

Usluga PayPal plaćanja dostupna i preko Facebook Messengera

Izvor: Klix Ponedjeljak, 23.10.2017. 13:38
Komentari
Podeli
PayPal plaćanje sada može biti izvršeno i preko Facebook Messengera, a usluga je korisnicima u SAD-u dostupna od 20. oktobra.

- Kada pišete poruku nekome pojedinačno ili u grupi, oni mogu kliknuti na plavu ikonu, a zatim odabrati zeleno dugme Payments kako bi poslali ili tražili novac. Ljudi onda mogu odabrati PayPal kao izvor finansiranja prilikom izvršavanja P2P (Peer to Peer) plaćanja pomoću svojih Messenger kontakata - rekao je Bill Ready iz PayPala.

PayPal je pokrenuo Peer to Peer plaćanje na Slacku i ušao u partnerstvo s Mastercardom, Visom, Vodafonom i Alibabom. Posljednja mogućnost plaćanja preko Facebook Messengera dalje je napredovanje s obzirom na 1,3 milijarde aktivnih korisnika u toku mjeseca.

Od pokretanja bota na Messenger platformi u proljeće 2016. godine, uvedene su i finansijske usluge poput TransferWise, Western Union, Mastercard i MoneyGram kako bi se olakšali novčani transferi.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Za razvoj industrije u RS do 2026. više od 350 mil KM - Skoro polovina novca biće obezbijeđena iz budžeta

Vlada Republike Srpske donijela je danas Odluku kojom se usvaja Akcioni plan za sprovođenje Strategije razvoja industrije Republike Srpske za period 2024-2026. godina, koji je izrađen je u saradnji sa nadležnim ministarstvima/institucijama Republike Srpske. Akcionim planom razrađena je okvirna dinamika realizacije mjera, projekata i aktivnosti za sprovođenje Strategije u periodu 2024. do 2026. godina, sa okvirnim finansijskim sredstvima za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.