NavMenu

Policija u Todorićevoj kući - Uhapšen potpredsjednik Agrokora

Izvor: N1 Ponedjeljak, 16.10.2017. 13:29
Komentari
Podeli
(Foto: Damir Sencar/Shutterstock)
Nakon što je Državno tužilaštvo Hrvatske mjesecima sprovodilo istragu, jutros nešto prije 6 sati policija je stigla u Kulmerove dvore, rezidenciju Ivice Todorića. Uhapšen je izvršni potpredsjednik Agrokora zadužen za finansije Ivan Crnjac, a na "meti" istrage je između 10 i 20 ljudi, javlja N1.

Kako javlja reporter N1, ne zna se ko je kući Ivice Todorića, mada se spekuliše da on nije tu, kao ni članovi njegove porodice. U domu se se pojavili advokati Todorića.

Ivica Todorić se oglasio na svom blogu i poručio da će biti dostupan institucijama pravne države, kao i saborskom povjereništvu.


Prema nezvaničnim informacijama, prenose Večernje novosti, bivši vlasnik kompanije Agrokor Ivica Todorić nalazi se u inostranstvu, a policijska akcija Agrokor koja je započela jutros odvija se na više od 60 lokacija u Hrvatskoj, dok je 300 policajaca na terenu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.