NavMenu

Partner MKF pomaže domaćoj privredi - Potpisan ugovor sa živiničkim Konjuhom za nabavku kancelarijskog namještaja

Izvor: eKapija Petak, 13.10.2017. 09:52
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: StockLite/shutterstock.com)Ilustracija
Partner mikrokreditna fondacija i Konjuh iz Živinica, potpisale su ugovor o nabavci kancelarijskog namještaja u vrijednosti od 119.000 KM.

- Svjesni činjenice da je u našoj zemlji jedan od najvećih problema nezaposlenost i odlazak mladih, u Partneru nastojimo da promovišemo važnost domaće proizvodnje i da dajemo podršku svima onima koji žele da rade i grade svoju budućnost u BiH. Kao dokaz tome je i ovaj ugovor o nabavci kancelarijskih stolica od Konjuha iz Živinica, čijom realizacijom želimo da damo svoj doprinos afirmaciji domaćih kompanija, i da potaknemo ostale privredne subjekte, a i građane, na donošenje sličnih odluka prilikom kupovine - rekao je direktor Partner mikrokreditne fondacije Senad Sinanović.

Fabrika namještaja Konjuh iz Živinica, iako u stečaju, pokušava vratiti lidersku poziciju u proizvodnji i prodaji namještaja, kako na prostoru BiH tako i na inostranom tržištu. Nekadašnji gigant, trenutno zapošljava 40 radnika, koji vrijedno rade nastojeći da zadrže kvalitet proizvoda i da odgovore na zahtjeve kupaca.

- Uprava i zaposlenici Konjuha, zahvaljuju Partner mikrokreditnoj fondaciji na sklapanju ovog veoma važnog ugovora, koji znači mjesec dana posla za naše radnike. Iako se nalazimo u teškoj situaciji, naše opredjeljenje je da i ubuduće proizvodimo stolove i stolice prepoznatljivog kvaliteta i da sačuvamo brend koji postoji 130 godina, u čemu nam mogu pomoći firme, na način kao što je to uradila Partner MKF - istakao je Hajrudin Kunalić, stečajni upravnik Konjuha za proizvodnju i promet namještaja Živinice u stečaju.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.