NavMenu

Prvi Biznis forum Brčko distrikta od 8. do 10. novembra

Izvor: eKapija Subota, 07.10.2017. 09:57
Komentari
Podeli
(Foto: Khakimullin Aleksandr/shutterstock.com)
Učešće na prvom Biznis forumu Brčko distrikta, koji će biti održan od 8. do 10. novembra, već je potvrdilo 13 ambasada u Bosni i Hercegovini, koji će svojim privrednim zajednicama prenijeti obavijest i tražiti da se uključe u ovaj događaj.

Organizacioni odbor Foruma obavio je sastanak sa brčanskom Privrednom komorom i privrednicima koji su uključeni u organizaciju. Učešće na Forumu do sada je prijavilo 80-ak privrednika, prenosi BiznisInfo.

– Ključ uspjeha ekonomije bilo kojeg grada ili države sastoji se od jake veze između državnih službi i privredne zajednice, kao i uključivanja stručnog mišljenja kao neizostavnog faktora bilo koje odluke. Biznis forum Brčko distrikta BiH treba da predstavlja okvirnu platformu novog ciklusa razvoja Brčkog koja će povezati sve tri pomenute strane - rekao je glavni koordinator Vlade Distrikta i direktora Biznis foruma Damir Bulčević.


Vizija Foruma je da kroz poslovni susret osigura kontakt između domaćih i stranih poslovnih ljudi, kompanija i investitora, u cilju ostvarivanja njihovih ideja i unaprjeđenja poslovne klime Brčko distrikta BiH.

Organizator Biznis foruma je Vlada Brčko Distrikta. Biće organiziran u pet panela, i to na sljedeće teme: lokalni i ekonomski razvoj, privreda, poljoprivreda, saobraćaj i turizam te obrazovanje i mladi. Glavna tema Biznis foruma je "Novi ciklus razvoja distrikta Brčko".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Finansije

Vrhovni sud RS presudio u milionskom sporu Bitminera i Unicredit banke

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je reviziju kompanije Bitminer Factory iz Gradiške i potvrdio presudu Višeg privrednog suda kojom je Unicredit banka Banjaluka oslobođena plaćanja 256 mil KM odštete zbog gašenja njihovog poslovnog računa, potvrđeno je za portal Capital. Kako je rečeno u ovom sudu, revizija koju je podnio Bitminer je odbijena kao neosnovana, te je potvrđena ranija presuda koja je preinačila prvostepenu odluku iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.