Izvor: eKapija | Četvrtak, 05.10.2017.| 08:48
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Rasim Bajrović dobitnik nagrade brend ličnost turističkog tržišta Jugoistočne Evrope za 2017.

Rasim Bajrović
Vlasnik hotelske grupacije Europe Rasim Bajrović dobio je nagradu brend ličnost turističkog tržišta Jugoistočne Evrope za 2017. godinu na sedmoj međunarodnoj biznis konferenciji Turističko tržište Jugoistočne Evrope SEET 2017 u Beogradu.

Mass Media International i Stručni kolegijum konferencije dodijelili su nagradu Brand Leader Award 2017 i kompaniji Europa d.d, najvećoj hotelskoj grupaciji u BiH u vlasništvu Rasima Bajrovića, koja upravlja sa pet hotela u Sarajevu.

- Zahvaljujem se upravi i menadžmentu ove manifestacije što su prepoznali naš rad i što dugi niz godina uporno promovišu najpozitivnije vrijednosti u regionu. Očekujemo saradnju sa svim učesnicima ovog događaja - poručio je Bajrović prilikom preuzimanja nagrade.

Rasim Bajrović dao je poseban lični pečat i doprinos razvoju, promociji i unapređenju komponentnosti turizma Bosne i Hercegovine i cjelokupnog regiona jugoistočne Evrope, saopštili su organizatori.

- Ime Rasim Bajrović je dugi niz godina sinonim za vizionarstvo, efikasnost u organizovanju, vještinu u donošenju strateških odluka, sposobnost da prepozna trenutak aktuelnih promjena na tržištu, energičnost, preduzimljivost, kreativnost, aktivnu svijest o društvenoj odgovornosti - rečeno je na konferenciji.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.