NavMenu

Bijeljina u projektu ReLOaD vrijednom 10 mil EUR - Poziv za predaju aplikacija do 17. oktobra

Izvor: eKapija Srijeda, 20.09.2017. 11:02
Komentari
Podeli
(Foto: mighty chiwawa/shutterstock.com)
Grad Bijeljina i projekat ReLOaD (regionalni projekat kojeg finansira EU, a implementira UNDP u šest zemalja Zapadnog Balkana) pozivaju sve organizacije civilnog društva (OCD) i nevladine organizacije (NVO) iz BiH da dostave prijedloge projekata koji su u skladu sa razvojnim ciljevima Bijeljine.

Projekti na koje se odnosi poziv su iz sljedećih oblasti - poboljšanje usluga za lica sa invaliditetom na području grada, pozicioniranje Bijeljine kao turističke destinacije, ekološko i sportsko-rekreativno uređenje javnih površina na području grada, zatim unapređenje kulturne ponude, kao i povećanje obima usluga za djecu i mlade.

Odobreni projekti dobiće od 10.000 KM do 70.000 KM. Jedna organizacija civilnog društva može podnijeti više projektnih prijedloga s tim da je maksimalan novčani iznos sredstava koja mogu biti dodijeljena za implementaciju projekata jednoj organizaciji civilnog društva tokom ukupnog trajanja ReLOaD projekta (tri godine) 120.000 KM.

Dužina trajanja svakog projekta može biti od 6 do 12 mjeseci. Izabrani projekti treba da se realizuju u periodu od decembra 2017. do decembra 2018.


Rok za predaju aplikacija je 17. oktobar 2017. Za više informacija o pozivu pogledajte OVDJE.

Inače, ukupan budžet projekta ReLOaD je 10 mil EUR, od toga 8,5 miliona finansira Evropska unija, a ostatak od 1,5 mil EUR sufinasiraće UNDP i jedinice lokalne samouprave uključene u ovaj projekat.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.