NavMenu

VTK BiH i GIZ organizuju obuku za preduzeća drvne industrije

Izvor: eKapija Utorak, 19.09.2017. 08:27
Komentari
Podeli
(Foto: Dmitry Kalinovsky/shutterstock.com)
EU ProLocal, zajednički program Evropske unije i Vlade Republike Njemačke za podršku lokalnoj samoupravi i ekonomskom razvoju koji implementira njemački GIZ u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine i Privrednom komorom Republike Srpske, organizuje obuku za preduzeća iz oblasti drvoprerađivačke industrije pod nazivom "Standardi u drvnoj industriji".

Obuka će se održati u prostorijama Područne privredne komore Doboj, u srijedu, 27. septembra. Predavač je Dragan Savić, dipl. ing. mehaničke tehnologije drveta, vodeći auditor TUV NORD za standarde ISO 9001 i FSC i certificirani konsultant za oblast drvoprerade, saopšteno je na sajtu VTK BiH.

Seminar je namijenjen informisanju preduzeća iz oblasti drvoprerade o značaju implementacije relevantnih standarda i kvalitetnijeg razumijevanja njihovih zahtjeva. Cilj seminara je da se kandidati osposobe za prepoznavanje kritičnih tačaka audita i zahtjeva certifikacije.


Obuka će uključiti predstavljanje osnovnih zahtjeva standarda u drvnoj industriji sa akcentom na najaktuelnije (FSC, ENplus i CE označavanje) kroz primjere iz prakse. U sklopu obuke, učesnici će biti upoznati sa zahtjevima standarda, procesom implemenacije i audita.

Seminar je prvenstveno namijenjen direktorima, odnosno menadžmentu drvoprerađivačkih preduzeća.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.