NavMenu

Jastučnica koja čini čuda dok vi mirno spavate

Izvor: Fena Ponedjeljak, 25.08.2008. 13:15
Komentari
Podeli

Nema više razloga za strah od starosti i bora, jer osim niza kozmetičkih preparata u obliku krema i seruma koji će zagladiti vaše lice i `ispeglati` bore, sad je tu i posebna jastučnica koja čini čuda dok vi mirno spavate.

Uza sve kozmetičke preparate koji vam garantiraju starost bez bora, na tržištu se pojavio i jastuk koji "pegla" vašu kožu i daje joj čvrstoću i elastičnost.

Riječ je o jastučnici koja sadrži okside bakra, za koju znanstvenici tvrde da nakon četiri tjedna korištenja znatno smanjuje bore i uklanja ostale znakove starenja.

Kako bi dokazali učinkovitost ove jastučnice, dermatolozi su proveli istraživanje na dvjema skupinama ispitanika, od kojih je jedna koristila ovu jastučnicu, a druga običnu. Uspoređujući dobivene rezultate, utvrđeno je da specijalna jastučnica uistinu djeluje.

Ova jastučnica impresionirala je i kirurge koji su je koristili, jer su rane pacijentima, zbog veće količine kolagena, brže zarastale, tvrdi Jeffrey Gabbay, vlasnik kompanije Cupron, koja je osmislila ovu jastučnicu.

Uz jastučnicu se proizvode i rukavice te maska za spavanje obogaćeni bakrovim oksidima. Proizvod se probio na američko tržište, gdje se prodaje za 30 dolara, a uskoro kreće na osvajanje Europe.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Evo gdje 0,001% najbogatijih ulaže svoj novac

Ultra bogati uz sav novac žive drugačije od ostatka svijeta, pa i njihove strategije ulaganja izgledaju znatno drugačije od portfelja prosječnog investitora. - Iako ne postoji zvaničan prag za ulazak u klub 0,001% najbogatijih, centimilioneri ili pojedinci sa ukupnom neto vrijednošću od preko 100 mil USD dovoljno su bogati da bi bili dio ovog kluba - smatra Kevin Teng, izvršni direktor VRISE Wealth Management Singapura,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.