Izvor: eKapija | Petak, 15.09.2017.| 12:59
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Biciklisti iz Austrije stižu na odmor u Hajdučke vode

Hotelski kompleks Hajdučke vode će u subotu 16. septembra dočekati posebne goste. Put dug 600 km od Austrije do rodnog Teslića preći će biciklisti amateri za četiri dana. Iz austrijskog grada Spittela krenuli su u srijedu ujutro Slavenko i Aleksandar Bubić i Miško Zdravković, a iz Wolfsberga Vlatko Despić.

Zbog bogate turističke ponude, svoje putovanje i odmor će završiti na Hajdučkim vodama u novoizgrađenom velnes i spa centru.

- Dočekaćemo ih u našem hotelu sa večerom i noćenjem, a rezervisali smo za njih i relax masaže u nedjelju ujutro kako bi se oporavili od ovog izazova. Naš velnes i spa centar raspolaže sa bazenom sa 6 hidromasažera, slapom i gejzirom, koji će im sigurno biti prva pomoć kada dođu. Za bolji oporavak imamo i salu za fizikalnu terapiju gdje tretiramo sportiste nakon zahtijevnih sportskih priprema, što možemo reći i za ovaj poduhvat. Osim toga, upotreba jedne od tri saune će im ukloniti sav umor s tijela i pružiti im preduslove za zdrav san - saopštili su iz Hajdučkih voda.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.