NavMenu

Vlada RS propisala kazne za nedozvoljen promet trupaca iz RS

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.09.2017. 12:25
Komentari
Podeli
(Foto: Alf Ribeiro/shutterstock.com)
Vlada Republike Srpske donijela je Odluku o privremenoj mjeri za promet trupaca kojom se propisuje privremena mjera zabrane prometa trupaca radi zaštite potreba privrede.

Zabranjuje se pravnim licima, preduzetnicima i fizičkim licima da vrše promet trupaca, osim trupaca crnog bora, izvan teritorije RS, saopšteno je iz Vlade RS.

Odlukom je navedeno da će se novčanom kaznom od 3.000 KM do 9.000 KM kazniti za prekršaj pravno lice ako vrši promet trupaca, osim trupaca crnog bora, izvan teritorije Republike Srpske. Za prekršaj će se kazniti odgovorno lice u pravnom licu novčanom kaznom od 1.000 KM do 3.000 KM, a preduzetnik novčanom kaznom od 500 KM do 1.500 KM.


Fizičko lice će se za prekršaj kazniti novčanom kaznom od 300 KM do 900 KM.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.