NavMenu

Lazo Đurđević ne želi da vodi stečaj Bobar banke

Izvor: Capital Četvrtak, 14.09.2017. 08:19
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Stečajni upravnik bijeljinske Bobar banke Lazo Đurđević podnio je zahtjev za razrješenje sa ove dužnosti, saznaje poslovni portal Capital.

U zahtjevu koji je u ponedjeljak (11. septembra) uputio Okružnom privrednom sudu u Bijeljini, a koji je u posjedu Capitala, Đurđević nije detaljnije obrazložio ovaj potez.

- Obraćam vam se sa zahtjevom da me razriješite dužnosti stečajnog upravnika Bobar banke u stečaju jer nisam u mogućnosti da više vodim ovaj postupak - naveo je Đurđević.

Đurđević juče nije htio da kaže zbog čega je podnio zahtjev za razrješenje uz obrazloženje da ne daje izjave telefonom.


Stečaj u Bobar banci pokrenut je krajem januara ove godine, a za stečajnog upravnika imenovan je Lazo Đurđević. Đurđević je stečajni upravnik koji vodi najviše stečajnih postupaka u RS, a među najznačajnijim svakako su stečaj Fabrike glinice Birač, Fabrike šećera Bijeljina i stečaj u Bobar banci.

Osim tih, Đurđević vodi i stečaj u Panaflexu, Rudniku Miljevina, Trudbeniku iz Doboja i drugim.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.