NavMenu

Air Serbia redukuje zimski red letenja, manje letova i za Banjaluku

Izvor: eKapija Utorak, 12.09.2017. 09:41
Komentari
Podeli
Aviokompanija Air Serbia racionalizovaće mrežu letenja za predstojeću zimsku sezonu u odnosu na isti period prošle godine, u skladu sa prilagođavanjem tržištu i aktuelnim mjerama smanjenja troškova, čiji je cilj veća ekonomičnost.

Ove zime, Air Serbia će ukinuti letove za Abu Dabi, četiri godine nakon uvođenja ove linije, dok će linije ka Hamburgu i Larnaki biti limitirane tokom zimskog reda letenja.

Veći broj destinacija će imati smanjenje broja letova na nedjeljnom nivou za jedan (Bejrut, Berlin, Bukurešt, Kopenhagen, Diseldorf, Pariz, Rim, Stokholm, Tel Aviv, Tivat i Banjaluka, djelimično tokom zime).

Linije ka Ljubljani i Zagrebu će biti smanjene za dvije na sedmičnom nivou, tokom deset nedjelja letenja.

S druge strane, Air Serbia će produžiti novouspostavljenu liniju za Veneciju, četiri puta nedjeljno tokom zime. Takođe, linija ka Cirihu će biti duplirana na dva leta nedjeljno. Prekookenaski let ka Njujorku saobraćaće na isti način kao i u prošlogodišnjoj zimskoj sezoni, prenosi Wisebroker.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.