NavMenu

Mini ferrari - igračka vrijedna skoro 100.000 USD

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 21.08.2017. 15:10
Komentari
Podeli
(Foto: Oksana Kuzmina/shutterstock.com)
Da li ste ikada pomislili da bi te makete automobila mogle da budu pretvorene u sportske automobile za djecu sa funkcionalnim motorima? Pa, ako niste, Riddelsdell’s Garage iz Safoka će vas navesti da razmišljate o toj mogućnost, kada vidite njihovu klinačku verziju ferrari 512 Testarossa modela, piše luxlife.rs.

Ovaj automobil je u potpunosti funkcionalan i opremljen je motorom kosilice. Naravno, ne dostiže brzine sportskih automobila, ali je sasvim dovoljno brz da zabavi svakog klinca. Iako je namijenjen djeci, ovaj automobil ima cijenu koja će vas podsjetiti da je u pitanju Ferrari – može se kupiti po cijeni od 97.000 USD.

Hauard Vats, koji upravlja Riddelsdell’s Garage kaže da je ovo pravi mini klasik.

- U pitanju je jedinstveni mali automobil sa sjajnom istorijom – njegovi tvorci morali su da dobiju dozvolu Ferrari brenda prije nego što su ga sastavili. Bio je u lošem stanju, i bile su nam potrebne godine da nabavimo sve dijelove kako bismo mu vratili njegovu staru slavu. Iako je okarakterisan kao igračka, on je napravljen sa pažnjom posvećenom detaljima, kakvu posvećujemo pravim sportskim automobilima.


Autić ima tijelo od fiberglasa, sa funkcionalnim vratima, haubom i prtljažnikom. Tu su benzinski motor, pop-up farovi, mjerač brzine i okretaja u minutu, kožni enterijer i zvanični Ferrari volan.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.