NavMenu

BiH na listi četiri unikatne destinacije Evrope

Izvor: Nezavisne novine Četvrtak, 17.08.2017. 14:00
Komentari
Podeli
Sarajevo (Foto: dotshock/shutterstock.com)Sarajevo
Na listi zemalja koje čine "drugu stranu evropskog kontinenta", a koje nisu posjećene kao npr. Berlin i Venecija, našla se i BiH.

Na ovu listu unikatnih destinacija koju je sastavio Flux magazin, osim BiH dospjele su Mađarska, Hrvatska i Grčka.

Ovaj magazin posvećen kulturi, modi i putovanjima navodi da je BiH zemlja koja se iznova rađa, "sa glavnim gradom Sarajevom koji je fascinantna destinacija".

- I pored toga što su brojne zgrade bile uništene tokom rata, ovaj grad je vratio svoj nekadašnji sjaj. Takođe, ljudi u ovom gradu na Dinaridima mnogo su se trudili da vrate kosmopolitizam i vitalnost na ulice - navodi ovaj magazin.


Dodaju da su Istorijski muzej BiH i Baščaršija samo neke od destinacija koje turisti jednostavno moraju posjetiti.

- Brojne prelijepe predjele BiH možete posjetiti ukoliko krenete iz Dubrovnika prema Sarajevu. Fascinantne pojave nalaze se na svakom ćošku ove zemlje koja je postigla mnogo u kratkom periodu - piše Flux magazin.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Evo gdje 0,001% najbogatijih ulaže svoj novac

Ultra bogati uz sav novac žive drugačije od ostatka svijeta, pa i njihove strategije ulaganja izgledaju znatno drugačije od portfelja prosječnog investitora. - Iako ne postoji zvaničan prag za ulazak u klub 0,001% najbogatijih, centimilioneri ili pojedinci sa ukupnom neto vrijednošću od preko 100 mil USD dovoljno su bogati da bi bili dio ovog kluba - smatra Kevin Teng, izvršni direktor VRISE Wealth Management Singapura,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.