Izvor: eKapija | Srijeda, 16.08.2017.| 15:23
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Mikser House Sarajevo objavio poziv izlagačima u Balkan Design Shopu

Mikser House Sarajevo & Balkan Design Shop pozivaju domaće i regionalne dizajnere, proizvođače, samostalne umjetnike i zanatlije da se prijave za mjesto u Balkan Design Shop-u u okviru budućeg regionalnog kreativnog centra Mikser House u Sarajevu koji se otvara 8. septembra u Pofalićima.

Prodavnica balkanskog dizajna u Mikser House-u u Kolodvorskoj 12 predstaviće javnosti najbolje primjere balkanske kreativnosti i preduzetništva kroz selekciju autentičnih proizvoda i rukotvorina domaćih i regionalnih dizajnera i proizvođača. Ponuda će obuhvatati originalne, savremene komade namještaja i kućne dekoracije, unikatnu odjeću, torbe, majice sa originalnim printovima, autorski nakit, urbani aksesoar, inovativni program za djecu, ekološke proizvode, lokalne gastronomske delikatese, kao i publikacije i stručnu literaturu iz domena kreativnih disciplina, djela savremene domaće i regionalne književnosti.

Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda (ili linije) proizvoda, minimum 4 fotografije proizvoda, uz kratak prateći opis i okvirnu komercijalnu ponudu, te kontakte: telefon, e-maill, Facebook strana, web adresa (ukoliko postoji), relevantni linkovi.

Prijave možete slati do 26. avgusta 2017. u ponoć na e-mail adresu: shop@mikser.rs


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.