NavMenu

Sejari isporučio prvi NEOPLAN Trendliner autobus u BiH

Izvor: eKapija Utorak, 29.07.2008. 13:22
Komentari
Podeli

Nakon što je firma Sejari d.o.o Sarajevo veoma uspješno organizirala i obavila "MULTITALENT PUTOVANJE" po Bosni Hercegovini u februaru 2008. godine, ubrzo potom je i prodala prvi MULTITALNET AUTOBUS koji je promoviran tom prilikom.

Firma Kompas d.o.o. iz Istočnog Sarajeva postala je vlasnik prvog Neoplan Trendlinera Ü – (12,25 m) u Bosni i Hercegovini.

Isporuka Trendlinera izvršena je 23. 07. 2008.godine na obostrano zadovoljsto predstavnika firmi Kompas i Sejari.

Karakteristike ovog svestranog autobusa su: motor MAN D 2066 LUH – EURO 4, sa sinhron- manuelnim 6-to brzinskim mjenjačem i 55 sjedišta visoke turističke klase, saopćeno je iz Sejari - ja.

On je jednostavno multitalent: autobus za duža ugodna turistička i daleka putovanja, međugradski i linijski prevoz.

Trendliner je prije svega ekonomičan – sa minimalnim troškovima korištenja, produženim intervalima servisiranja. Njegove prednosti u odnosu na konkurentske proizvode iz iste klase ogledaju se u činjenici da su mjesečni intervali održavanja produženi, tako da korisnicima omogućava bezbrižanu i nesmetanu eksploataciju.

Sa ugodnom i prihvatljivom cijenom, te budućnošću koja osigurava sigurnu dobit za korisnike u vidu buduće vrijednosti vozila, on predstavlja najprofitabilniju varijantu za kupce, navodi se u saopćenju.

Najkompletniji autobus u svojoj klasi će zasigurno postati "top" autobus među potencijalnim kupcima kojima je potrebno vozilo za različite namjene sa primamljivom cijenom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Građevina

Sokolac raspisao novi tender za višemilionske radove na izgradnji gradske kuće

Opština Sokolac je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji Gradske kuće, trga i spomen obilježja čija je vrijednost procijenjena na 4,7 mil KM bez PDV-a, ili oko 5,5 mil KM sa PDV-om. Kako se navodi rok za izvođenje radova je tri godine od dana uvođenja izabranog izvođača u posao, a mjesto gradnje je ulica Cara Lazara bb. Dodaje se i da će javno otvaranje ponuda biti održano 10. maja do kada je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.