NavMenu

U Bihaću održan okrugli sto "Kako unaprijediti biznis i prodaju usluga BH Telecoma"

Izvor: Fena Petak, 25.07.2008. 09:04
Komentari
Podeli

U sklopu dvodnevne radionice "Razvoj i upravljanje projektima i investicijama u BH Telecomu", ovaj vodeći telekom operater u BiH jučer je u Hotelu "Sedra" organizirao okrugli sto pod nazivom "Kako unaprijediti biznis i prodaju usluga BH Telecoma".

Okrugli sto okupio je rukovodioce i zaposlenike ove najuspješnije kompanije u BiH, s 3.200 uposlenih, koji su upoznati s informacijama kako unaprijediti prodaju, ostati tržišni lider u BiH, te kako ojačati odnose s javnošću, marketing i prodaju.

Posjetu Bihaću generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rašidbegović iskoristio je i za sastanak s premijerom Unsko-sanskog kantona (USK) Šemsudinom Dedićem. Razgovaralo se o budućim projektima, koje ova kompanija ima u planu realizirati, s posebnim akcentom na područje USK-a.

Prioritet će biti realizacija projekta akademske mreže za potrebe Univerzitata u Bihaću, a sagledane su i mogućnosti za realizaciju ostalih projekata planiranih za USK.

Riječi je bilo i o informatizaciji BiH, projektu za čiju je realizaciju potrebna pomoć Federalne i kantonalnih vlada. Kada je u pitanju USK ta suradnja, kako je naglašeno tokom sastanka, neće izostati.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.