NavMenu

Poslovni susreti u oviru sajma RENEXPO 9. novembra u Sarajevu

Izvor: eKapija Četvrtak, 27.07.2017. 08:23
Komentari
Podeli
(Foto: Sergey Nivens/shutterstock.com)
Evropska preduzetnička mreža u FBiH, Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i REECO pozivaju privredne subjekte i druge zainteresirane iz Bosne i Hercegovine da učestvuju na međunarodnim poslovnim susretima pod nazivom "REENERGY BROKERAGE EVENT RENEXPO BIH 2017".

Poslovni susreti će se održati 9. novembra 2017. godine u Sarajevu, u okviru 4. međunarodnog sajma i konferencije za obnovljive izvore energije i energetsku efikasnost, zaštitu okoline i upravljanje vodama.

RENEXPO BiH sajam je najznačajniji sajam u oblasti obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, zaštite okoliša i upravljanja vodama na teritoriji Zapadnog Balkana.

Od 1997. Reeco Grupa je organizovala internacionalne sajmove trgovine i povezala učesnike i posjetioce iz preko 80 zemalja. RENEXPO događaji su dobili međunarodno priznanje za svoje progresivne aktivnosti od Zapadne do Centralne i Istočne Europe te kreirali visokokvalitetnu platformu za komunikaciju između kupaca i bazu za međunarodnu povezanost.


RENEXPO BIH okuplja učesnike iz cjelokupne regije Zapadnog Balkana. Međunarodni učesnici imaju jedinstvenu priliku upoznati stručnjake, donosioce odluka i savjetnike iz cjelokupne regije Zapadnog Balkana na jednom mjestu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina

Banjaluka dobija stambeno-poslovni kompleks The Simphony, evo kako će izgledati (FOTO)

Rezidencijalno-poslovna zgrada pod nazivom Simfonija (The Simphony) biće izgrađena u Ulici olimpijskih pobjednika u blizini Gradskog stadiona i zgrade Rаdio-televizije Republike Srpske u Banjaluci. Investitor je ovo zemljište dobio kao zamjenu za parcelu starog kina "Kozara". Pripremni radovi na izgradnji velelepne zgrade počeli su prije nekoliko dana. Investitor (ista kompanija koja je stajala iza projekta Cinema tower) je objavio

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.