NavMenu

Nove pogodnosti Raiffeisen banke - Plaćanje Visom omogućuje povrat novca

Izvor: Klix Srijeda, 12.07.2017. 13:24
Komentari
Podeli
(Foto: LDprod/shutterstock.com)
Raiffeisen banka nudi posebnu pogodnost za nove korisnike Visa Magic kartice i to kroz "Magiju koja vraća novac".

- Kontinuirano nastojimo da kroz različite programe nagradimo lojalnost naših postojećih klijenata, ali također želimo omogućiti pogodnosti i za naše nove klijente. Stoga, u okviru aktuelne kampanje, svi novi korisnici Visa Magic kreditne kartice koji budu plaćali proizvode i usluge ovom karticom, u ukupnom iznosu od 1.000 KM ili više, ostvaruju pravo na povrat dijela potrošenog iznosa. Ova ponuda traje do kraja septembra tekuće godine - izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da je jedan od ciljeva Banke klijentima isporučiti visokokvalitetne i prilagođene usluge, te ojačati zajednički, partnerski odnos.


U okviru posebne ponude za sve klijente koji postanu korisnici Visa Magic kreditne kartice, a koja vrijedi od 05.07. do 30.09.2017. godine, Banka će za ukupan potrošeni iznos od 1.000 KM ili više na Visa Magic kartici izvršiti povrat dijela potrošenog iznosa od 25 KM.

Ukoliko klijenti pored navedenog u toku trajanja akcije prenesu i platu na Raiffeisen banku očekuje ih povrat dijela potrošenog iznosa od ukupno 125 KM. Povrat će biti izvršen na Visa Magic karticu u oktobru ove godine.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija, Industrija

Insolar dobio koncesiju za izgradnju solarne elektrane od 100 MW kod Tomislavgrada

U zgradi Vlade Hercegbosanske županije potpisan je ugovor između Vlade Hercegbosanske županije kao koncesora i firme Insolar kao koncesionara. Ugovor je ispred Vlade Hercegbosanske županije potpisao ministar gospodarstva Hercegbosanske županije Miroslav Jaglica, a ispred Insolara Nataniel Holbrohr. Koncesionaru je dodijeljena koncesija za izgradnju solarne elektrane SE Seline ukupne instalirane snage 100 MW, u cilju korištenja solarnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.