NavMenu

Euromoney proglasio Raiffeisen najboljom bankom u BiH

Izvor: Capital Subota, 08.07.2017. 08:46
Komentari
Podeli

(Foto: Dasha Petrenko/shutterstock.com)
Finansijski magazin Euromoney proglasio je Raiffeisen banku najboljom bankom u BiH. Predsjednik uprave Rajfajzen banke Karlhajnc Dobnig izjavio je da biti dobitnik značajnog priznanja ovog međunarodnog magazina dodatno potvrđuje ispravnost poslovnog modela.

- Na ovom tržištu poslujemo već 25 godina, nastojimo maksimirati iskustvo koje klijenti imaju sa Bankom i biti njihov preferirani partner u poslovanju. Kao jedan od lidera na tržištu, pomjeramo granice u bankarstvu, prilagođavamo našu ponudu digitalnoj revoluciji, te prvi na tržištu nudimo inovativne bankarske proizvode kao što je bankarstvo na Viberu - rekao je Dobnig.


On je dodao da je banka, u skladu sa svojom strategijom održivosti, aktivan član društva i da konstantno podržava projekte čiji su fokus djeca i osobe sa posebnim potrebama.

Iz ove banke saopšteno je da je ovo treće prestižno priznanje za najbolju banku u BiH koje im je uručeno tokom ove godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.