NavMenu

Počinje Festival srpskog folklora na Kastelu

Izvor: eKapija Petak, 07.07.2017. 08:34
Komentari
Podeli
Banjaluka (Foto: evronphoto/shutterstock.com)Banjaluka
Ansambl narodnih igara i pjesama Veselin Masleša Banjaluka organizuje Festival srpskog folklora 2017. na ljetnoj sceni tvrđave Kastel, od 7. do 9. jula.

Prvo festivalsko veče – 7. jula predviđeno je za zajednički koncert tri najveća banjalučka društva: Masleša, Čajavec i Pelagić.

Drugo festivalsko veče - 8. jula nastupa Biljana Krstić i orkestar Bistrik, dok je treće festivalsko veče rezervisano za nasutup gostujućih ansambala: SCA Oplenac iz Toronta, FA Vila iz Novog Sada, CTKU Abrašević iz Bačke Balanke i ANIP Masleša kao domaćin.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.