Izvor: eKapija | Subota, 01.07.2017.| 11:50
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Nova banka nagrađuje putovanjem na Mikonos

(Foto: Daxiao Productions/shutterstock.com)
Nova banka Banjaluka, u saradnji sa kompanijom Mastercard, organizuje nagradnu igru za korisnike Super Nova debitnih i kreditnih kartica. Nagradna igra će trajati od 1. do 30. jula 2017. godine, saopšteno je iz te banke.

Kako svaka transakcija plaćanja predstavlja jedan kupon, sa svakim plaćanjem navedenim karticama raste mogućnost za dobitak. Izvlačenje nagrada održaće se 4. avgusta 2017. godine u prostorijama Banke, a spisak dobitnika istog dana će biti objavljen na veb stranici www.novabanka.com.

Glavna nagrada je putovanje na Mikonos za dvije osobe, a ostale nagrade su tri telefona Samsung Galaxy S7 i tri Ipad Air2 uređaja.

Super Nova beskontaktne (debitne ili kreditne) kartice prilikom svake kupovine, pored učešća u nagradnoj igri, nude i ostale pogodnosti poput sakupljanja bodova prilikom svake transakcije plaćanja koje dodjeljuje Banka i dodatnih bodova koje dodjeljuju partneri kluba lojalnosti, pretvaranje sakupljenih bodova u novčanu protivvrijednost koja se može iskoristiti prilikom plaćanja kod partnera kluba lojalnosti, odloženo plaćanje do 24 rate bez kamate kod partnera sa kojima Banka ima sklopljen dodatni Ugovor o plaćanju na rate (važi za Super Nova kreditnu karticu), mogućnost priliva sredstava iz inostranstva direktno na karticu i besplatno SMS obavještenje o transakcijama.

Više informacija o nagradnoj igri može se dobiti putem veb stranica www.novabanka.com i www.supernovakartica.ba ili putem besplatnog info telefona 080050011.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.