NavMenu

Kompanija m:tel gradi optičku mrežu širom RS

Izvor: Capital Petak, 23.06.2017. 13:17
Komentari
Podeli
(Foto: asharkyu/shutterstock.com)
Kompanija m:tel realizuje projekat izgradnje optičke mreže širom Republike Srpske, čime će svojim korisnicima obezbijediti najsavremeniju i revolucionarno bolju tehnologiju.

Iz m:tela je saopšteno da su nakon Bijeljine i započetih radova u Banjaluci, u završnoj fazi radovi u Prijedoru.

- Izgradnja optičke mreže počela je i u Gradišci i Novom Gradu. I stanovnici Doboja će uskoro dobiti najsavremeniju tehnologiju, jer se radovi očekuju tokom ljeta - navode iz m:tela.

Iz ove kompanije su poručili da će investiranjem u pristupnu mrežu višestruko biti povećana internet brzina i kvalitet TV programa na koje su korisnici na ovom tržištu navikli.

- Ovi radovi će omogućiti i bolji kvalitet usluga sa setom novih funkcija kroz mogućnost korištenja najsavremenijih "Open IPTV" paketa u većim gradskim centrima i u manjim mjestima i ruralnim sredinama - najavili su iz m:tela.


Iz ove kompanije otkrivaju da će s tim u vezi u stambene objekte širom Srpske doći ovlašteni izvođači radova.

- Kontinuirano investiranje i ulaganje u tehničke kapacitete omogućava dugoročnu stabilnost i stvaranje preduslova za pružanje vrhunskih usluga za što veći broj korisnika - navodi se u saopštenju.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.