NavMenu

Alma Ras traži franšizere

Izvor: Indikator Utorak, 06.06.2017. 08:21
Komentari
Podeli
(Foto: facebook.com)
Preduzeće Alma Ras iz Olova objavom javnog poziva zainteresovanim fizičkim i pravnim licima krenulo je u potragu za primaocima njegove franšize.

Onima koji žele da budu dio uspješne priče koja traje već devetnaest godina Alma Ras pruža potpunu podršku kompanije i timova sa višegodišnjim iskustvom, u svakom pogledu i svakoj fazi poslovanja.

Sistem podrazumijeva organizaciju i koncept maloprodajne trgovine – butika sa širokim asortimanom brendova Alma Ras i Manners.

Neki od benefita za primaoce franšize su: konkurentni visokokvalitetni proizvodi i cijene, uspješan maloprodajni koncept, diferencirana ponuda po segmentima i lojalni kupci, tehnička podrška i standardi uređenja i organizacije prostora, podrška AR marketinškog tima, konstantno savjetovanje, zatim trening prodajnog osoblja, efektivna logistika i opskrba, povoljni finansijski uslovi, pomoć prilikom odabira prostora i prvih narudžbi, kao i obračun troškova početnog ulaganja i povrata.

Kompanije koje žele primtii franšizu moraju ispunjavati uslov finansijske stabilnosti i likvidnosti, mogućnost zakupa ili prostor u vlasništvu površine 40-80m2 sa izlogom od oko 5-10m2 pripadajuće površine, lokacije u užoj gradskoj jezgri ili frekventnom dijelu grada, centralne gradske šoping ulice i šetališta, šoping centre; iskustvo u prodaji ili tekstilnoj industriji, te entuzijazam menadžmenta i prodajnog osoblja.


Također, primaoci franšize moraće poštivati pravilnik o zastupanju, prezentaciji i prodaji Alma Ras proizvoda.

Alma Ras očekuje prijave zainteresovanih do 31. avgusta 2017. godine.

Alma Ras, kako se navodi na zvaničnoj internet stranici kompanije, ima 13 maloprodajnih butika, 3 franšizna centra, te tri outleta sa više od 1.000 uposlenih.

Franšizni partneri su Badi tr. Konjic, Butik A&K Gradiška i Heidi d.o.o. TC Otoka.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.