NavMenu

Kompanija Carlsberg BH nastavlja nagrađivati ljubitelje piva LAV – Dodjela još pet Peugeota

Izvor: eKapija Utorak, 17.06.2008. 13:41
Komentari
Podeli

U sklopu nagradne igre kompanije Carlsberg BH "LAV – ILI OKRENI ILI NE" koja je počela 15. marta, a traje do 15. jula 2008. godine, bit će dodjeljeno još pet automobila Peugeot 107 čije će ključeve sretnim dobitnicima uručiti direktor kompanije Carlsberg BH Armin Bukarić.

Uručenje nagrada održat će se u srijedu, 18. juna 2008. godine u 13 sati u prostorijama Pivnice Sarajevo (bivši cafe Internet/The Bar), u Ulici Titova 7 (na raskrsnici Alipašine i Titove ulice), Sarajevo.

Pravo učešća u nagradnoj igri "LAV – ILI OKRENI ILI NE" do 15. jula imaju svi ljubitelji ovog piva, jer se nagrade nalaze ispod čepova 0,5 litarske boce Lav ili Lav 7 piva. S obzirom da se radi o "instant winu", dovoljno je da se dobitnik javi na info-liniju 033 776 988, navodi se u saopćenju.

U prvom krugu dodjele nagrada ključevi automobila Peugeot 107 uručeni su trojici sretnih dobitnika. Preostale nagrade su dva stana (u Banja Luci i Sarajevu) i još sedam (7) Peugeot 107 automobila, dok su karte koje uključuju prevoz, vizu i smještaj za utakmicu Rusija – Švedska na EURO 2008 dodjeljene sretnim dobitnicima koji su danas otputovali na najveću evropsku nogometnu smotru.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.