NavMenu

Sve za mališane na jednom mjestu - Aksa otvorila prvi objekat u Banjaluci

Izvor: eKapija Nedjelja, 14.05.2017. 10:23
Komentari
Podeli
Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dječijih radnji iz Srbije, otvorio je u subotu prvi maloprodajni objekat u Banjaluci, na prvom spratu Tržnice.

To je prva Aksa u BiH, a 13. u Aksa maloprodajnom lancu.

- Izuzetna nam je čast da posle više od 22 godine uspješnog poslovanja prvu Aksu izvan teritorije Srbije otvorimo baš u Banjaluci. Trudićemo se da iskustvo koje imamo kao jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i djecu u Srbiji prenesemo i na tržište BiH i raznovrsnom ponudom pružimo podršku roditeljima i onima koji će to tek postati - rekla je Jelena Stančić, PR menadžer kompanije Aksa.

U skladu sa sloganom "Sve za bebe i djecu na jednom mjestu", Aksa nudi sve što je potrebno za mališane od rođenja do 12 godina - kolica, krevece, auto-sjedišta, kozmetiku, hranu, igračke, odjeću i sve za prvo opremanje beba.


Predstavnici kompanije su u subotu posjetili i Kliniku za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske i svim bebama rođenim u petak, 12. maja, darovali vrijedne poklone.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.