NavMenu

Senigor otvorio prodajni centar na Ilidži, investicija vrijedna 2,5 mil KM

Izvor: eKapija Subota, 29.04.2017. 08:01
Komentari
Podeli
(Foto: Denphumi/shutterstock.com)
U sarajevskom naselju Osjek otvoren je novi prodajni centar firme Senigor. Riječ je o modernom i savremeno opremljenom objektu u kojem kupci mogu pronaći sve proizvode za izgradnju i opremanje svog doma, te o investiciji vrijednoj više od 2,5 mil KM, javlja Faktor.

Kako je kazao Alem Omerhodžić, izvršni direktor kompanije Senigor svojim kupcima nude novi koncept prodaje i kupovine.

- U ponudi imamo najkvalitetnije proizvode za opremanje doma, tepihe, opremu za kupatila, stolariju, laminate i parkete, opremu za grijanje, za fasade, bogat izbor vodo i elektromaterijala, te druge opreme za građevinarstvo. Također, svim kupcima tokom prvih deset dana nudimo popust od 10 posto na sve artikle. Potrebno je samo da nas posjetite i uvjerite se da smo među najboljima – istakao je Omerhodžić, dodajući da je trenutno u ovom objektu zaposleno 15 radnika, ali da se očekuje povećanje radnih mjesta u skladu sa posjetom i širenjem asortimana.


Senigor je jedna od vodećih firmi iz oblasti prodaje građevinskih materijala u BiH, te je sa više od 300 prodajnih partner firmi u BiH prepoznatljiv kao najcjenjeniji veleprodajni distributer u državi.

Kompanija Senigor zapošljava više od 80 radnika, a godišnje bilježi promet od oko 30 mil KM.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije

Vlada RS usvojila izmjene Zakona o deviznom poslovanju - Dozvole za mjenjačke poslove izdavaće Agencija za bankarstvo

Vlada Republike Srpske usvojila je na današnjoj sjednici Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o deviznom poslovanju, koji će biti upućen u proceduru razmatranja i usvajanja u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Kako se navodi u saopštenju Vlade, brojni su razlozi za donošenje ovih izmjena i dopuna zakona, a prije svega radi unapređenja funkcionisanja tržišta i tržišne konkurencije, unapređenja postupka licenciranja mjenjača i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.