NavMenu

Bimal ulje šampion kvaliteta na novosadskom poljoprivrednom sajmu

Izvor: eKapija Petak, 21.04.2017. 08:36
Komentari
Podeli
Jestivo ulje Bimal još jednom je dokazalo da je lider u kvalitetu jestivih ulja, te je i ove godine ocjenjivačka komisija Novosadskog sajma Bimalu dodijelila pet zlatnih medalja. U okviru 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu i brčanska kompanija Bimal nagrađena je velikim šampionskim peharom za visok kvalitet jestivih ulja suncokreta i ekstra djevičanskog maslinovog ulja, prenose Nezavisne.

Nataša Pucar, direktorica korporativnih komunikacija Studen Holdinga, u čijem sastavu posluje i fabrika za proizvodnju jestivog ulja Bimal rekla je da je konstantno ulaganje u kvalitet proizvoda preduslov je za uspjeh i prepoznatljivost Bimal brenda, a potvrda ovog rada jesu značajne nagrade i priznanja koje im dodjeljuju eminentni stručnjaci i akademska javnost.


- Zalaganje da potrošači našeg ulja uvijek koriste kvalitetan i siguran proizvod primat je u našem poslovanju. Stoga je kompanija Bimal ostvarila da ima kvalitetan proizvod koji s jedne strane poštuje sve norme proizvodnje u zemlji, a koji sa druge strane odgovara i sistemima kvaliteta i proizvodnje stranih tržišta na koja izvozimo - dodala je Pucar.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.