NavMenu

Tešanjski Koteks pokreće proizvodnju u Zavidovićima - Objavljen konkurs za prijem 100 radnika

Izvor: eKapija Četvrtak, 13.04.2017. 11:35
Komentari
Podeli
(Foto: Ursa Major/shutterstock.com)
Preduzeće za preradu i otkup kože Koteks Tešanj, dvije decenije dugo iskustvo u tekstilnoj proizvodnji prenijet će i u Zavidoviće. U toku je priprema proizvodnog pogona koji će biti smješten u hali jednog od Krivajinih dobitnih centara Stoličara.

Ukupna investicija vrijedi blizu milion maraka, a 11. aprila je objavljen konkurs za prijem 100 radnika, piše Avaz.ba.

Tešanjski Koteks je iznajmio prostor od oko 3.000 kvadrata koji se trenutno adaptira. S obzirom da je u pitanju hala koja duži niz godina nije bila u funkciji, obim posla je veliki, ali se radi ubrzano, kaže Hamza Hotić, direktor proizvodnje u Koteksu.

U tekstilnom pogonu u Zavidovićima proizvodit će se policijska i vojna oprema, presvlake za namještaj i autoindrustriju, te zaštitna i službena odjeća od kože i tekstila.

Mašine će, kaže Hotić, biti dopremljene za petnaestak dana, a po prijemu radnika proizvodnja bi trebalo da krene u maju, piše Avaz.ba.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.