NavMenu

Njemačke krofne i kafa u Sarajevu - Franšizni lokali Tasty Donuts & Coffee stigli u BiH

Izvor: Franchising.rs Utorak, 11.04.2017. 11:46
Komentari
Podeli
(Foto: Vinogradov Illya/shutterstock.com)
Koncept Tasty Donuts & Coffee osnovan je prije pet godina, a franšizni lokali već posluju na pet tržišta – odnedavno i u Sarajevu. Primaoci franšize su Mirela i Admir Omanović.

- Cilj nam je da naš franšizni koncept proširimo širom Evrope, a svakako i u zemljama ovog regiona. Koncept je prepoznatljiv, kako i samo ime kaže, po prodaji krofni i kafe. U našoj ponudi se nalazi 30 vrsta punjenih i nepunjenih krofni koje se ručno prave svaki dan. Po tome se i razlikujemo od drugih koncepata. Uz to, u ponudi imamo i kafu koja nam stiže iz njemačke pržionice i specijalno je pripremljena za nas – kaže za portal Franchising.rs Sabina Kajzer, direktorka marketinga i internacionalnog razvoja.

Uz krofne i kafu, u Tasty Donuts & Coffee se mogu naručiti smutiji, kao i frape napici različitih ukusa.

– Zaista vidimo ogroman potencijal za dalju ekspanziju – kaže Kajzer i dodaje da nude pojedinačne (single-unit) franšize za otvaranje jednog lokala ili, pak, franšizu za određeno područje koja podrazumijeva otvaranje više lokala.


Tasty Donuts & Coffee u ponudi ima nekoliko različitih opcija po pitanju formata prodajnih jedinica – jedna podrazumijeva lokal sa sjedećim mjestima, druga je koncept "za ponjeti", bez mogućnosti sjedenja. Osim toga, postoji i koncept mobilne franšize (u vidu pokretnog kamiona), ali i klasične distribucije (prodaja u supermarketima).

Kevin Šindler i Kris Ledesma su 2012. u Frankfurtu na Majni osnovali kompaniju Tasty Gastro, koja je vlasnik i davalac franšize brenda Tasty Donuts & Coffee. Trenutno posluju na pet tržišta – Njemačkoj, Austriji, Holandiji, Slovačkoj i, odnedavno, u Bosni i Hercegovini.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

16.04.2024.  |  Agro

Može li se rakija pokvariti?

16.04.2024.  |  Agro

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.