Izvor: eKapija | Nedjelja, 09.04.2017.| 16:15
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Na sajmu privrede u Mostaru ugovoreni poslovi vrijedni 100 mil KM

(Foto: Image Team/shutterstock.com)
Na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2017. sklopljeni su ugovori vrijedni više od 100 mil KM, rečeno je na kraju petodnevne manifestacije koja je završena 8. aprila.

Sajam je prema ocjeni učesnika i organizatora bio najuspješniji do sada.

Dražen Horvat iz Obrtničke komore Hrvatske kaže da je sajam sve veći i jači, posjeta je ove godine bila dobra i upita je bilo puno.

Ivana Stevanović iz Privredne komore Srbije kaže da sajam napreduje i da ima sve više izlagača.

- Mi smo vrlo zadovoljni. Iz godine u godinu ima sve više izlagača, sve je bolji njihov sastav, sve je više poslovnih posjetilaca, ali i onih koji nisu u vezi s poslom - kazala je Stevanović.

Dalfina Bošnjak, direktorica mostarskog sajma gospodarstva, kazala je da je ovogodišnji sajam sigurno jedan od najuspješnijih.

- Izravno bi potpisali da sljedeći bude ovakav, ali trudit ćemo da su bude što veći i što bolji - kazala je Bošnjak.

Ovogodišnja partnerska zemlja na sajmu bila je Hrvatska, a za naredni sajam interesovanje za partnerstvo već su iskazale tri zemlje.

- Dobra je činjenica da oni nas traže da nam budu partneri, a ne mi njih kao što je do sada bilo - kazala je Bošnjak.

Na 20. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2017 dodijeljena su priznanja za najuspješniji nastup izlagača. Priznanja su dobili Hidra Stil Brčko, Aluminij Mostar, Ericsson Nikola Tesla Zagreb, Hrvatska gospodarska komora Zagreb, Gree Kina, Eurostone Široki Brijeg, Eko sir Puđa Livno, Hercegovina vino Mostar, Stanić group Kreševo, Koturić grupa Domaljevac.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.