Izvor: RTCG | Ponedjeljak, 03.04.2017.| 15:20
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Imperio Holdings dobio sve dozvole za gradnju kompleksa Lazure u Meljinama

(Foto: Radio Jadran)
Kompanija Imperio Holdings (IHL), investitor luksuznog kompleksa Lazure Marina&Hotel, koji se gradi u Meljinama, dobila je dozvolu za izgradnju depandansa hotela i spa centra. Depandans hotel biće izgrađen iza istorijske zgrade Lazareta, na mjestu nekadašnjih skladišta.

U novoj zgradi će se nalaziti apartmani, a u prizemlju će biti otvoren mali tržni centar, nekoliko restorana i kafića, kao i dječija igraonica. Plan izgradnje predviđa i podzemni parking.

Spa centar, koji će kao kompleks biti otvoren cijele godine, obuhvataće zatvorene i otvorene bazene, nekoliko vrsta saune, studija za masažu, ljepotu i tretmane.

- Veoma smo zadovoljni što smo dobili građevinske dozvole za sve dijelove kompleksa, sada samo očekujemo dozvolu Opštine za čišćenje korita rijeke Nemila, kao i za rekonstrukciju starog mosta, koji spaja jadransku magistralu i ulicu Brace Pedišića, a koji je sada zatvoren - rekli su iz Imperio Holdingsa.

Lazure Hotel se nalazi u restauriranom istorijskom zdanju Lazaret, u Meljinama, gdje će biti 24 smještajne jedinice, dva restorana sa baštom i terasama sa pogledom na more, vinskim barom, konferencijskom salom i malim muzejom koji je posvećen istoriji tog unikatnog mjesta.

Kompanija je počela pripremu i gradnju kompleksa u Meljinama 2014. godine. Završena je izgradnja obalnog zida, kamenog šetališta koje povezuje Meljine sa Šetalištem Pet Danica i izgrađen je jaht klub. Krajem prošle godine dobila je dozvolu i za gradnju marine.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.