NavMenu

Imperio Holdings dobio sve dozvole za gradnju kompleksa Lazure u Meljinama

Izvor: RTCG Ponedjeljak, 03.04.2017. 15:20
Komentari
Podeli
(Foto: Radio Jadran)
Kompanija Imperio Holdings (IHL), investitor luksuznog kompleksa Lazure Marina&Hotel, koji se gradi u Meljinama, dobila je dozvolu za izgradnju depandansa hotela i spa centra. Depandans hotel biće izgrađen iza istorijske zgrade Lazareta, na mjestu nekadašnjih skladišta.

U novoj zgradi će se nalaziti apartmani, a u prizemlju će biti otvoren mali tržni centar, nekoliko restorana i kafića, kao i dječija igraonica. Plan izgradnje predviđa i podzemni parking.

Spa centar, koji će kao kompleks biti otvoren cijele godine, obuhvataće zatvorene i otvorene bazene, nekoliko vrsta saune, studija za masažu, ljepotu i tretmane.

- Veoma smo zadovoljni što smo dobili građevinske dozvole za sve dijelove kompleksa, sada samo očekujemo dozvolu Opštine za čišćenje korita rijeke Nemila, kao i za rekonstrukciju starog mosta, koji spaja jadransku magistralu i ulicu Brace Pedišića, a koji je sada zatvoren - rekli su iz Imperio Holdingsa.

Lazure Hotel se nalazi u restauriranom istorijskom zdanju Lazaret, u Meljinama, gdje će biti 24 smještajne jedinice, dva restorana sa baštom i terasama sa pogledom na more, vinskim barom, konferencijskom salom i malim muzejom koji je posvećen istoriji tog unikatnog mjesta.

Kompanija je počela pripremu i gradnju kompleksa u Meljinama 2014. godine. Završena je izgradnja obalnog zida, kamenog šetališta koje povezuje Meljine sa Šetalištem Pet Danica i izgrađen je jaht klub. Krajem prošle godine dobila je dozvolu i za gradnju marine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.