NavMenu

Banjaluka traži strateškog partnera za izgradnju nove toplane - Objavljen poziv za formiranje zajedničkog preduzeća

Izvor: eKapija Srijeda, 29.03.2017. 15:49
Komentari
Podeli
(Foto: sabath/shutterstock.com)
Grad Banjaluka je raspisao javni poziv za podnošenje prijava za osnivanje zajedničkog privrednog društva radi izgradnje i finansiranja novog postrojenja Toplane u Banjaluci.

Kako je navedeno u pozivu, Grad Banjaluka neće davati nikakve garancije ili sredstva obezbjeđenja potencijalnim partnerima koji su prema ocjeni Konkursne komisije ispunili kvalifikacione uslove. Takođe, Grad očekuje da u poslovanju novog privrednog društva bude podignut nivo kvaliteta grijanja u odnosu na postojeći, te da se ostvari 24h režim grijanja.


Od potencijalnih partnera se očekuje i da preuzmu određeni broj zaposlenih od Toplane Banjaluka, a koji treba jasno da bude naveden u biznis planu.

Uredništvo eKapije dalo je ovom tenderu provizoran rok od 21 dana jer raspisivač nije naveo precizan datum. Više detalja na linku.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.