NavMenu

FK Borac renovira glavni teren Gradskog stadiona u Banjaluci

Izvor: Nezavisne novine Petak, 24.03.2017. 08:40
Komentari
Podeli
(Foto: Bplanet/shutterstock.com)
Firma Bella Flora iz Paraćina počela je renoviranje glavnog terena Gradskog stadiona u Banjaluci, nakon čega bi trava trebalo da bude u mnogo boljem stanju.

Čelnici FK Borac najavili su renoviranje terena i realizacija projekta je počela u srijedu, 22. marta 2017. Radovi će da traju od 10 do 14 dana, a vrijednost projekta je od 8.000 do 10.000 KM. Iz kluba iz Platonove ulice kazali su da se radovi zasnivaju na tome da će se mašinama bušiti rupe u terenu, a nakon toga će se u njih stavljati pijesak i trava.

- Ovaj posao će se obavljati u dvije faze i nakon toga moramo mnogo bolje da održavamo teren i to mnogo kvalitetnijim đubrivom nego što se to do sada radilo. Rečeno nam je da teren nije u toliko lošem stanju kao što se mislilo i nakon ovog posla ne bi trebalo da imamo problema sa glistama, a kvalitetna trava bi trebalo da bude po cijelom terenu - rekao je Dejan Lukendić, direktor kluba.


Dodao je da nakon što se ovi radovi završe, da će poslije dva-tri mjeseca morati da urade isto nakon čega ćemo biti mirni neko vrijeme.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.