NavMenu

BH Telecom otvorio poslovnicu na Alipašinom Polju

Izvor: Oslobođenje Četvrtak, 23.03.2017. 08:27
Komentari
Podeli
(Foto: Monkey Business Images/shutterstock.com)
Kompanija BH Telecom u srijedu (22. mart 2017.) je otvorila novu poslovnicu u sarajevskom naselju Alipašino Polje, u objektu ASA Banke.

Direktor BH Telecom Direkcije Sarajevo Kemal Avdagić izjavio je na otvaranju da im je namjera građanima općine Novi Grad, a prvenstveno Alipašinog Polja, Vojničkog polja i Mojmila pojednostaviti pristup uslugama te kompanije.

Istakao je da prodajna mreža s odličnom optičkom pristupnom mrežom i 3G mrežom na području općine Novi Grad daje za pravo BH Telecomu da tvrdi da stanovnici te općine imaju optimalne uslove za korištenje telekomunikacijskih usluga kompanije.


Avdagić je najavio da će u narednom mjesecu biti otvoren i novi prodajni centar BH Telecoma u istoj općini, u tržnom centru Dalas na Otoci.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.