Izvor: Capital | Srijeda, 15.03.2017.| 13:16
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Treći Forum menadžera RS 22. marta u Banjaluci

(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Treći Forum menadžera Republike Srpske, u organizaciji Centra za edukaciju Pro Educa u saradnji sa konsultantskom firmom ConsultIn iz Banjaluke biće održan 22. marta u Narodnom pozorištu Republike Srpske.

O menadžerima treće generacije, menadžmentu 3.0, lobiranju, redefinisanju uspjeha u kontekstu obrazovanja za menadžment, inovativnim kompanijama i inovacijama, govoriće Brane Gruban, Milka Forcan, Milenko Gudić i Vladimir Vulić.

Tokom Foruma će biti organizovane i dvije panel diskusije: "Izazovi za menadžere 2020", u kojoj će učestvovati menadžeri iz privatnog sektora – Srđan Praštalo (ConsultIn), Milan Radović (Nova Banka), Srđan Pešević (NIS) i javne uprave – Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke i Zoran Stevanović, načelnik Zvornika.

U drugoj panel diskusiji "Izazovi za žene menadžere" učestvuju Miloš Čirič (vlasnik i direktor konsultanstske firme M.LOBOS iz Ljubljane), Snježana Balać (generalna direktorica Mega Trade), Snežana Ružičić (načelnica opštine Jezero), Marija Tešić (zamjenik izvršnog direktora Cotrugli Business School), te kao uvodničar i moderator Željka Šulc (portparolka i šef Odjela za odnose s javošću Misije OSCE-a u BiH).

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.