NavMenu

Pozorišni festival Dani komedije od 27. do 31. marta u Bijeljini

Izvor: Nezavisne novine Petak, 10.03.2017. 11:42
Komentari
Podeli
(Foto: aerogondo2/shutterstock.com)
Na ovogodišnjem pozorišnom festivalu Dani komedije, koji će u martu biti održan u Bijeljini, biće odigrano pet predstava pozorišta iz Srbije, Republike Srpske i FBiH, najavljeno je iz Centra za kulturu.

Festival će 27. marta otvoriti "Brakolomije" beogradskog pozorišta Scena, predstava urađena po motivima knjige Antonija Amuria u kojoj igraju Aleksandar Srećković-Kubura, Kalina Kovačević, Bojana Stefanović i Nenad Stojmenović.

Naredne večeri publika će moći da uživa u predstavi "Podvala" Narodnog pozorišta Republike Srpske iz Banjaluke, autora Milovana Glišića, u režiji Đurđe Tešić. U ovoj pozorišnoj komediji igraju Đorđe Marković, Dragoslav Medojević, Aleksandar Stojković, Ljubiša Savanović, Dean Batoz, Zlatan Vidović, Goran Jokić, Bojan Kolopić, Slađana Zrnić, Snježana Stikić, Vedrana Mačković, Dragana Marić i Nataša Ivančević.

Narodno pozorište Tuzla će 29. marta u Bijeljini odigrati predstavu "Budala na večeri" čiji je autor Francis Veber, režiser Midhat Kuljugić, a igraju Edis Žilić, Milenko Iliktorević, Remira Osmanović, Željka Marinić, Elvis Jahić, Mithat Kuljugić i Siniša Udovičić.


Teatar Zvezdara iz Beograda će na "Danima komedije" odigrati predstavu "Savršen kroj" autora Vladimira Đurđevića u kojoj igraju Slobodan Boda Ninković i Dragan Petrović.

Ovogodišnji pozorišni festival u Bijeljini zatvoriće 31. marta predstava "Pidžama za šestoro" Gradskog pozorišta Jazavac iz Banjaluke. Autor predstave je Mark Kamoleti, reditelj Željko Stjepanović, a u predstavi igraju Boris Šavija, Dragana Marić, Anja Ilić, Snježana Mišić, Velimir Blanić i Zlatan Vidović.

Šesnaesti "Dani komedije" biće održani od 27. do 31. marta, ulaznica za predstavu je 10 KM, dok je cijena kompleta ulaznica 40 KM.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.