NavMenu

Uskoro prodaja nekretnina u naselju Poljine Hills

Izvor: eKapija Srijeda, 08.03.2017. 08:05
Komentari
Podeli
Grupacija Al Shiddi organizirala je edukacije za agente prodaje nekretnina koji će biti angažirani na prodaji luksuznog naselja Poljine Hills. Selekciju i obuku kandidata vršili su stručni predstavnici firme 3BRD Consulting, specijalizovani za prodaju i marketing nekretnina kako na regionalnom tako i na evropskom tržištu. Treninzi za polaznike su besplatni, i održavaju se po najvećim svjetskim standardima, a fokus je na obuci kroz direktan rad na konkretnim slučajevima.

- Pravilna komunikacija jedan je od osnovnih ciljeva na našim treninzima. Učimo kandidate kako da komuniciraju sa potencijalnim klijentima, kako da identifikuju njihove potrebe i da im na adekvatan način predstave proizvod. Jedan način komunikacije ne može se primijeniti na sve klijente, stoga je od izuzetne važnosti da prodavac uspješno izabere odgovarajući stil komunikacije za svakog pojedinačnog kupca, a to zavisi od toga koji komunikacijski stil koristi klijent - poručili su iz firme 3BRD Consulting.


Kandidati na treninzima uče i vještine uspješnog pregovaranja, prezentacije te upravljanja kriznim situacijama u prodaji.

Obuke koje provodi firma 3BRD Consulting prilagođene su potrebama prodaje Poljina Hills, od početnih analiza i biznis planova, preko marketinških strategija do same realizacije prodaje. Priliku za edukacije imali su svi agenti prodaje nekretnina iz BiH, a samo najbolji proći će drugi krug treninga i dobiti priliku za stalni radni odnos.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.